Nydelige hyttetomter

April 2016! Nytt og spennande opplegg frå Uppstad Fjellgrend as!3 tomter solgt!

Alle tomtene i Uppstad Fjellgrend er planlagt med opplegg for strøm, vann og kloakk. I startfasen legges det i første omgang ut 22 tomter for salg med tilgang til vannposter og felles sommer-/vinterparkering. Kommunen har gitt midlertidig dispensasjon for salg av disse tomtene som nå kan selges uten tilrettelegging av full infrastruktur. Feltet er anlagt i koselige tunløsninger som er inspirert av den gamle stølbebyggelsen i Valle. Retningslinjene for hyttebebyggelsen vil tilstrebe å ivareta et helhetlig preg med torv/tretak og materialer i naturfarger. Tomtene vil variere i størrelser fra i underkant av ett til i overkant av to mål.

For meir informasjon,ta gjerne kontakt med Tor Uppstad,tlf.48030877 , Knut Berg,tlf 91399048,eller ta turen til Uppstad i Valle. Følg skilting fra avkjørselen til Uppstad, ved rv 9, og vidare opp i feltet.


sumarbilde-uppstad-fjellgrend

På Uppstad i Valle er salget i gang av 22 lågstandard hyttetomter i uberørt natur ca 750 m.o.h. Retningslinjene for hyttebebyggelsen vil tilstrebe å ivareta et helhetlig preg med torv/tretak og materialer i naturfarger. Tomtene vil variere i størrelser fra i underkant av ett til i overkant av to mål.

Området i Uppstadheia har særdeles mange flotte kvalitetar. Hyttefeltet ligg lunt og vakkert til som i ei skål i terrenget, omkransa av toppar på opptil 1000 -1200 m.o.h.
Du har næleiken til høgfjellet, eit ope og solrikt landdskap, med ein utsikt frå toppane rundt som tek pusten frå dei fleste. Dette gjer Uppstadheia til eit unikt turområde sommar som vinter. Du kan ta toppturar for å nyte utsikten eller prøve deg med fristilkøyring på ski ned mot dalen og Uppstad-grenda. Vi registrerer at området vert oppdaga av fleire – både lokale folk og turistar.I og med at området ligg så høgt som 750 m.o.h,er det og svært snøsikkert.
I grei avstand frå hyttefeltet er det og høve til fiske i fleire kultiverte fjellvatn innover i det åpne og flotte høgfjellsterrenget. Her kan du velje mange flotte dagsturar.
I Uppstad Fjellgrend kjem du inn i eit naturskjønt og roleg område bort frå mas og trafikk.Du får utsikt mot soloppgangen over Setesdal Austehei,og kan nyte sola til seine kvelden når ho i skumringa gyller toppane på austsida.
Vi vågar påstanden om at summen av dei mange flotte kvalitetane du finn i Uppstadheia, vil dei færraste tomteområda kunne matche.
Velkomen til å avtale visning eller du kan sjølv ta ein tur opp i området. 1. Mette Vestberg Sørensen on søndag 21, 2010

  Hei!
  Dette ser kjempeflott ut!

 2. Elise Marie Kringen on søndag 21, 2010

  Hyggelig å høre, Mette! Vi gleder oss til visning søndag 28.febr kl 13:00. Vi er klare med snøskutere, mange flotte tomter, fint vær og kaffe oppe i hyttefeltet.

 3. ÅLF on søndag 21, 2010

  Fikk beskjed fra min sønn om oppdatert nettside. Siden er fin og det er flott å følge med på hva som skjer. Vi håper dere får en fin visning til søndag. Du får et ekstra godt inntrykk av området om en står på kanten av «skåla» – utsikt mot «Fitjetjønn». Vi ble fasinert av nærheten til den ville naturen som ligger ekstra nært.

 4. Elva Björk Elvarsdóttir on søndag 21, 2010

  Hadde vært hyggelig å komme på visningen ; ) lidt langt da ; ) Jeg ser hytterne når dei er bygget sykkert ; ) Lykke til

 5. haakon on søndag 21, 2010

  Flott!